Min datter har spurgt mig om japansk mad opskrifter til sine vendinder.
Derfor har jeg oprettet denne blog.
Jeg lægger japansk opskrifter lidt efterhånden.
Jeg skal undervise i japansk for Faarborg Midtfyns ungdoms skolen snart. Så kan mine elever se denne blog for at lære nogle japansk kultur.
Kara age (Dybstegt kylling)
Ingredienser:
400 g Kylling file (mundrette stykker), ¾ dl kartoffel mel
eller majsmel, Olie til stegning
A) ½ dl soyasause, 15 g Honning, 1 fed presset hvidløg, ½
fint revnet løg
1.
Kyllingekødet marinerer med A mindst 30 min.
2.
Kødet skal afdryppes.
3.
Olie varmes på en tykbundet stegepande.
4.
Med fingerspidserne vendes kødet i kartoffelmel.
(6-7 stykke af gangen)
5.
Steges i Olie til de er gyldne på alle sider;
vendes hyppigt under stegningen.
6.
Afdryppes på køkkenrulle
7.
Serveres med kogt ris
Ingen kommentarer:
Send en kommentar