torsdag den 23. oktober 2014

Velkommen til min første blog


Min datter har spurgt mig om japansk mad opskrifter til sine vendinder.
Derfor har jeg oprettet denne blog. 
Jeg lægger japansk opskrifter lidt efterhånden.

Jeg skal undervise i japansk for Faarborg Midtfyns ungdoms skolen snart. Så kan mine elever se denne blog for at lære nogle japansk kultur.



Kara age (Dybstegt kylling)

Ingredienser:
400 g Kylling file (mundrette stykker), ¾ dl kartoffel mel eller majsmel, Olie til stegning
A) ½ dl soyasause, 15 g Honning, 1 fed presset hvidløg, ½ fint revnet løg

1.       Kyllingekødet marinerer med A mindst 30 min.
2.       Kødet skal afdryppes.
3.       Olie varmes på en tykbundet stegepande.
4.       Med fingerspidserne vendes kødet i kartoffelmel. (6-7 stykke af gangen)
5.       Steges i Olie til de er gyldne på alle sider; vendes hyppigt under stegningen.
6.       Afdryppes på køkkenrulle

7.       Serveres med kogt ris



  



Ingen kommentarer:

Send en kommentar