tirsdag den 6. januar 2015

Japansk karry med bamse ris

Jeg lavede japansk oksekød karry i går.

Både min familie og gæster elsker den japanske karry!
Jeg får tit request for at lave det.

Jeg brugte min trykkoge til at simre det. Kødet blev så mørt. Det var ikke brug for at skære kødet med kniven.

Hvad er japansk karry?

Tja, det er svært at forklare. ┐(´~`)┌ ヤレヤレ
Det er mildere smag og tykkere konsistens end Thai eller Indisk. Og det smager anderledes end karry retter fra andre lande. Du kan læse mere om den japanske karry.       (。+・`ω・´)キリッ  

Du kan læse mere om den japanske karry.
http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_curry

Du kan købe den japansk karry pasta i Asienske forretninger.


Min karry skulle være sjov og anerlederes som plejer.
Derfor lavede jeg bamse med risen.

Voila!  ( ̄ー+ ̄) ドヤッ!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar